Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Haymana Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 0312 658 00 88
Belgegeçer : 0312 658 00 88
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://haymanacpal.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. ANKARA CAD. ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 39 HAYMANA / ANKARA
VİZYON : Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin farkında olan, değişime ve yeniliğe açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklılıkları zenginlik olarak gören, kendini sorgulayan ve gerçekleştiren, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, çağdaş, etkili, nitelikli, yurtsever, demokratik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenebilmelerini, bilgili, özgüvenli, çalışkan, sorumluluk sahibi olmalarını, çevreleri ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları edinmelerini, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, güncel teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, üstün karakterli ve geleceğe güvenle bakabilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2019-2020 2020-2021 2021-2022 Ulusal ve Avrupa Kalite etiketleri ile E-twinnnin school ödülüne layık görülmüştür.

Öğretmen :23
Öğrenci :141
Derslik :15
Konferans Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :2
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :3
Kütüphane Kitap Sayısı :3054
Yatakhane Koğuşu :17
Yemekhane :1
Revir:2
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 8:40-16:45
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Ankara merkezden (Konya Yolu üzerinden) saat başı Haymana otobüsleri kalkmaktadır. (Otobüs Rezervasyon : 0312 341 00 50)
Yerleşim Yeri : İlçe, Ankara´nın güneyinde yer alır. Haymana´nın Ankara kent merkezine 72, Polatlı´ya 42, Gölbaşı´na 50 kilometre uzaklıktadır. İlçenin doğusunda Balâ ve Gölbaşı, güneyinde Kulu ve Cihanbeyli, batısında Polatlı ve kuzeyinde Gölbaşı İlçeleri yer alır. Haymana, ilçe merkezine bağlı 6 belde, 70 köy ve 5 mahalleden oluşmaktadır. Haymana dışa göç veren bir ilçemizdir. Bunun sebebi geçim şartlarının zorlaşması ve insanların cazibe merkezi haline gelen Ankara´da yaşamak istemesidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 72 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 90
Sportif Etkinlikler : Futbol Turnuvası Voleybol Turnuvası Masa Tenisi Turnuvası Satranç Turnuvası Dart Turnuvası Badminton Bocce
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Çocuk Gelişimi Alanı AB Projesi,Erasmus Projesi
Yazdır :